Alla inlägg den 20 juni 2010

Av Mia - 20 juni 2010 15:22

Har kommit på att det inte är någon bra ide att ge sig på att plöja två tegelstenar i rad om man har ett rejält berg av boktravar som ligger å väntar på att bli lästa. Det tar ju sån tid att ta sig igenom ett par tegelstenar så bergen krymper ju aldrig eftersom man inte har tid att läsa i den utsträckning man vill. Jag håller iofs på med en bra bok just nu, men eftersom det är den andra tegelstenen i rad gör jag inget annat än att plöja utan att komma nån vart känns det som. Nog om det.

Annars då... Trött efter några nätters dålig sömn. Min säng är inte till för att sova två plus en katt i. Särskilt inte när den e så gammal att den är obekväm att sova själv i. Skit att de ska va så svårt å få en inkomst man kan leva på, ska de fortsätta som det gjort hittills läre jag väl inte få varken råd eller plats med en ny säng förrän de e dags å grävas ner eller nåt. Men nu får ja iaf sängen för mig själv nåra nätter, ska bli skönt. Inte för att ja e hemma å sover i den på onsda natt, men ändå, ja kommer ju hem från jobbet på torsdag morgon å sover iaf =)


Aja, dags å sätta sig framför dumburken kanske. Ska se om nån av dom brända filmerna som ligger här å skräpar funkar, ett gäng me Wallander. Hoppas de, så kan ja sitta å svulla lite godis till de. Hör ju inte till vanligheterna att ja släpar hem godis att svulla framför film, men nån gång måste man ju unna sig de åsså =)


Ha de!

Tidigare månad - Senare månad
Ovido - Quiz & Flashcards