Alla inlägg den 30 september 2010

Av Mia - 30 september 2010 08:18

Har haft ont i halsen sen i lärdags, svälld, svårt att svälja å blåsor i svalget. Som tur e har jag klarat mig från feber och har känt mig pigg bortsett från min onda hals. Hur som haver så ringde jag hälsocentralen igår och fick en tid. Så jag tog med mig min svullna blåsinvaderade hals och knatade dit. Fick i vanlig ordning sitta och vänta i över en timme (kom in en timme efter den bokade tiden) för en undersökning som tog mindre än fem minuter. Läkaren kom så småningom och småpratade lite, kände på halsen å tog fram en sån där glasspinne extrasize för att titta i halsen. Jag gjorde snällt som han sa och gapade, och tydligen räckte det med en hastig titt i månlandskapet Mias svalg innan han snudd på trillade baklänges med kommentaren: "Herregud unga dam, inte konstigt att du har svårt att svälja!" Fick ta ett blodprov och bakterieprov på halsmandlarna å så sa det swich innan jag fick ett recept på penicillin, så nu sitter jag här med en veckas penicillinkur. Men men, påbörjade den igår å känns redan betydligt bättre i halsen =) Skönt, till helgen kanske jag nästan e som mitt vanliga jag ingen då =)

Ska ta en promenad till bibblan idag iaf och lämna tillbaka lite kurslitteratur, och kolla om dom har en bok till nästa kurs, tydligen ska vi bara ha en resten får vi över nätet, men den vi ska ha kostade typ 300 spänn på adlibris!!! Hutlöst, fattig student som man e finns det viktigare saker man kan göra för 300 spänn. Köpa mat till exempel. Eller nåt annat nödvändigt.

Ser iaf fram emot nästa fredag. Då kommer det att hända nåt kul, men jag tänker inte berätta vad här. Vad det är kommer närmsta sörjande få reda på ändå =) Iaf kul att ha nånting att se fram emot för första gången på typ ett år lr nåt, välbehövligt måste jag säga. Sen att det egentligen bara e en liten skitgrej just den dan e en annan femma, med tanke på att jag inte haft särskilt mycket att se fram emot det senaste året är det värt mycket =)


Nä ha det alla!


Pösses

Ovido - Quiz & Flashcards