Alla inlägg den 22 september 2010

Av Mia - 22 september 2010 14:13

Insåg plötsligt att jag blivit rätt kass på att uppdatera min blogg, men å andra sidan har jag vart gnällig som fan i mina senaste inlägg så de kanske vart lika bra istf mera klageri klagera.

Kan inte påstå att det hänt så mycket sen sist jag skrev. Har mest pluggat i vanligt ordning, men det är ju mitt liv i ett nötskal, pluggar jag inte så jobbar jag å tvärtom. Har iaf komit fram till en sak och det är att jag hädanefter inte ens kommer å tänka tanken på å å nån gång ha ens två dagars semester, eftersom jag ändå bara blir besviken i slutändan då jag ändå aldrig får nån. Har jag mot förmodan nån enstaka tvådagars ledig period i sikte så behöver jag inte ens anstränga mig för att försöka få me mig nån på nåt kul å hitta på typ en kryssning, en weekend lr va som helst eftersom jag i regel ändå aldrig får me mig nån på nåt, å hur kul e de å åka på tex en kryssning själv? Av nån märklig anledning känns de som att jag är den i bekanstskapskretsen som e mest intresserad av å åka iväg på nåt sånt, men märkligt nog har alla jag känner vart i väg på kryssning ett flertal gånger de senaste åren medan jag inte vart på en enda eftersom jag får den stora äran att åka iväg på en sån HELT SJÄLV om de ska bli nåt av. Å som sagt hur kul e de liksom. Så från å me nu har jag lagt ner allt som kallas förhoppning om semester för å komma ifrån stan ett par dar, enda sättet å komma härifrån om så bara för en helg e å flytta härifrån på heltid. Å de e precis vad jag ska göra så fort jag får ett fast jobb och en bostad på annan ord, även om det råkar vara typ Svappavaara lr va fan som helst. Bara jag kommer härifrån över en helg eller två =)


Har inte haft nåt tillfälle å ladda batteriernamellan skola jobb och skola så ja e sjukt skoltrött vid det här laget. Har en känsla av att jag kommer få IG på varenda kurs den här terminen men jag orkar liksom inte bry mig, har ingen som helst energi kvar å ta av längre, batterierna passerade minus för länge sen å jag har malt på ändå efter det, men nu e de liksom stop. Orkar inte traggla på mer nu. Så nu får de gå som de går om de så slutar med att jag i brist på pengar bli vräkt och får tillbringa livet på en parkbänk med dom andra uteliggarna. Orkar liksom inte trampa på i samma hjulspår utan avbrott längre.


Nä, ha de alla!


Over and out!

Ovido - Quiz & Flashcards